Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za petak, 12. ožujka

Najave za petak, 12. ožujka

PETRINJA – U petak, 12. ožujka u 10 sati u Maloj dvorani Hrvatskog doma u Petrinji održati će se javna prezentacija protuminskog djelovanja na području Republike Hrvatske s posebnim osvrtom na Sisačko-moslavačku županiju i Grad Petrinju. Na prezentaciji će se moći vidjeti i plan razminiranja za područje Grada Petrinje s prioritetima za 2010. godinu. Prezentaciju zajednički organiziraju Grad Petrinja i Hrvatski centar za razminiranje.

SISAK – Konferencija za medije u organizaciji Gradskog kazališta Sisak, te redatelja i glumca Zijaha Sokolovića održati će se u Galeriji Sv. Kvirina Doma kulture Kristalna kocka vedrine u Sisku, u petak, 12. ožujka s početkom u 10 sati. Razlog je predstavljanje nove premijere iz Ciklusa Male predstave- neobične teme, Ona, on i vi, nastale prema tekstu Carole Fréchette i u režiji Zijaha Sokolovića, koji uz Jasnu Bilušić u predstavi i glumi. Na konferenciji za medije nazočit će i sam Zijah Sokolović.

KUTINA – Tiskovna konferencija će se održati u petak 12. ožujka 2010. godine, s početkom u 12 sati u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područnoj službi Kutina, Crkvena 13, Kutina. Na konferenciji će biti riječi o sljedećim temama: 1. Informacija o nezaposlenosti i zapošljavanju u prva dva mjeseca ove godine, te 2. Aktivnosti HZZ-a, Područne službe Kutina (a) Mjere aktivne politike zapošljavanja ,b) Anketa poslodavaca, c) Sajam poslova 2010.).

PETRINJA – U petak 12. ožujka u 16 sati u prostorijama Male dvorane Hrvatskog doma Grada Petrinje u sklopu Festivala NEnasilja održati će se javna tribina o nasilju među mladima na kojoj će gosti biti: Suzana i Reno Ritz, Ljubica Šubić, Nenad Radošević, Armin Hadžić, Marijan Sokolić. Tribini će biti nazočni i gradonačelnik Grada Petrinje, Željko Nenadić, predsjednik Gradskog vijeća, Darko Dumbović te pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Petrinje, Izabela Žilić.

PETRINJA – Koncert Puhačkog orkestra Glazbene šjkole Vatroslava Lisinskog iz Zagreba biti će u Koncertnoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Hrvatski dom Petrinja održan u petak, 12. ožujka 2010. u 19,30 sati.

Komentirajte