Naslovnica Najave Najave za petak, 05. srpnja

Najave za petak, 05. srpnja

SISAK – Konferencija za medije će se u organizaciji Siscia jazz cluba održati u  prostoru kluba u petak, 05. srpnja 2019.g s početkom u 10 sati. Tema konferencije je program predstojećeg Siscia open jazz & blues festivala što će se zbivati od 12. do 31. srpnja 2019.g. Uz umjetničkog voditelja festivala, Damira Kukuruzovića, na konferenciji će govoriti zamjenik gradonačelnice grada Siska Marko Krička, direktor INA Rafinerije nafte Sisak Damir Butković i direktorica TZ grada Siska Mirjana Lahovsky – Žličarić.

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u petak, 5. srpnja 2019. godine, s početkom u 12 sati u zgradi Sisačko-moslavačke
županije u Sisku (Rimska 28, „bivša zgrada Dunavskog Lloyda“) nazočiti početnoj konferenciji projekta energetske obnove ove zgrade. Nakon početne konferencije uslijedit će obilazak radova.

PETRINJA – U petak, 05. srpnja 2019. godine, obilježit će se godišnjica pogibije prve civilne žrtve Domovinskog rata Josipe Kožić u Budičini. Početak je u 8,30 sati. 

KUTINA – Tiskovna konferencija vezano za dvije godine mandata i dvije godine rada vladajuće koalicije  će se održati u petak 05. 7. 2019. u prostoru stranke HDZ na adresi Hrvatskih branitelja 2 u Kutini s početkom u 9,00 sati.

Komentirajte