Naslovnica Najave Najave za nedjelju, 7. svibnja

Najave za nedjelju, 7. svibnja

SISAK – Promotivni projekt Pogled u plavo dolazi u Sisak, a građanima će se predstaviti 6. i 7. svibnja na sisačkom korzu. Svi posjetitelji imat će priliku tijekom dva dana upoznati čari, vještine i tehnike ronjenja i to u subotu, 6. svibnja od 10 do 22 sati, a besplatna probna ronjenja nastavljaju se i u nedjelju, 7. svibnja od 10 do 18 sati. U montažnom bazenu promjera 10 metara i dubine 1 metar ronioci Ronilačkog kluba Sisak i instruktori ronjenja Nemo Adria Rescue Teama bit će na raspolaganju svim građanima koji žele isprobati ronjenje s ronilačkom opremom. Kroz projekt Pogled u plavo, Grad Sisak omogućit će svim zainteresiranim posjetiteljima besplatno ronjenje pod punom ronilačkom opremom uz stručno vodstvo instruktora ronjenja. Također, na unutarnjim stranicama bazena moći će se pogledati i podvodna izložba fotografija poznatog fotografa Marjana Radovića.

POLJANA LEKENIČKA – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić u
nedjelju, 7. svibnja 2017. godine, s početkom u 16 sati i 30 minuta, u društvenom domu u Poljani Lekeničkoj (Općina Lekenik) nazočiti tradicionalnoj Proslavi dana Svetog
Florijana i folklornim susretima, koje organizira KUD „Sveti Florijan“ Poljana Lekenička.

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u nedjelju, 7. svibnja 2017. godine, s početkom u 18 sati, u Sportskoj dvorani „Brezovica“u Sisku, kao pokrovitelj nazočiti humanitarnom koncertu „Prijatelji za Domagoja“.

Komentirajte