Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za nedjelju, 28. studenog

Najave za nedjelju, 28. studenog

KUTINA – Humanitarni koncert „Budi mi prijatelj“, kojim će se, pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske prof.dr. Ive Josipovića  i  Vlade Republike Hrvatske, a u organizaciji Udruge IZAZOV iz Kutine, obilježiti Svjetski dan borbe protiv AIDS-a održat će se u nedjelju, 28. studenog, u Sportskoj dvorani Kutina s početkom u 19 sati.Na humanitarnom koncertu nastupiti će poznate hrvatske glazbene zvijezde: Zlatan Stipišić – Gibonni, Urban & 4, Nina Badrić, Kim Verson, Vilibald Kovač dok će voditeljica koncerta biti Antonija Blaće.

SISAK –  U  Župi sv. Josipa Radnika, Galdovo, Velebitska 14 otvorit će se  izložba “Blaženi Alojzije Stepinac, zagrebački nadbiskup i kardinal u djelima hrvatskih likovnih umjetnika”. Izložba je realizirana suradnjom Narodne knjižnice i čitaonice Sisak s Hrvatskom dijasporom Zagreb. Otvorenje izložbe bit će u nedjelju, 28. studenog, u 18.45 sati,a izložba će biti otvorena do 08. prosinca.

SISAK – U nedjelju, 28. studenog, od 20 sati u crkvi Svetog Križa Siščani će, u sklopu adventskih koncerata, moći uživati u blagom zvuku flaute u izvedbi naše cijenjene flautistice Darije Zokić u pratnji Edmunda Andlera-Borića na orguljama. Izvest će program starih majstora.

Komentirajte