Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za nedjelju, 16. rujna

Najave za nedjelju, 16. rujna

SISAK – Prvi sisački sajam frizera nastavlja se u nedjelju 16. rujna. Na oko 500-tinjak “kvadrata” hotela “Panonija” u dva dana bit će organizirano niz glavnih i popratnih manifestacija, a sve u svrhu svojevrsnog “Festivala škara” i promocije frizerskog zanata. U nedjelju 16. rujna Sajam će sa radom početi također u 10,00 sati, a u 18,00 sati će ga zatvoriti Željko Vrbanus, predsjednik Obrtničke komore Siska i predsjednik Hrvatske gospodarske komore Siska  Boris Mesarić. Za sve zainteresirane građane ulaz je slobodan.

PETRINJA – U prigodi obilježavanja Dana sjećanja 1991.-2012, u nedjelju, 16. rujna 2012. godine u 10 sati održat će se svečano polaganje vijenaca i paljenje svijeća kod masovnih grobnica na Vili, Novoj bolnici i Marinki. Prije  polaganja vijenaca, u župnoj crkvi Sv. Lovre u 09 sati služit će se Sveta misa za sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje i civile.

PETRINJA – Sisački biskup Vlado Košić predvodit će povodom Dana branitelja Grada Petrinje, u nedjelju 16. rujna u 9 sati, svečano misno slavlje u župnoj crkvi Sv. Lovre u Petrinji.

SISAK – Klub SKWHAT u suradnji s Gradom Siskom te partnerima, udrugama Harlekin i SEFF, organizira u nedjelju 16. rujna 2012.  treću po redu biciklijadu ”Ulicama moga grada”.  Biciklijada kreće ispred željezničkog kolodvora u Sisku (Trg Republike 1) u 17:00 sati.  Zanimljiva i poučna ruta kroz grad Sisak iznosit će 10 km te će obuhvatit našu povijesnu i kulturnu baštinu. Cilj biciklijade bit će kod paviljona u parku  na Trgu bana J. Jelačića. Za sve sudionike biciklijade osigurana je negazirana voda.

TOPOLOVAC, ŠAŠNA GREDA – U organizaciji Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata u nedjelju, 16. rujna 2012. godine bit će obilježena obljetnica pogibije hrvatskog branitelja Marijana Celjka. Komemorativnoj svečanosti nazočit će član županijskog Savjeta za pitanja hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata Ivica Pandža. Suborci, prijatelji i članovi udruga proizašlih iz Domovinskog rata okupit će se kod društvenog doma u Topolovcu u 15.30 sati, te u 16 sati položiti cvijeće i zapaliti svijeće kod spomen obilježja u Šašnoj Gredi.

Komentirajte
Podijeli objavu