Naslovnica Najave Najave za nedjelju, 10. veljače

Najave za nedjelju, 10. veljače

SISAK – Amsterdamska koalicija potpisat će aneks sporazuma o zajedničkom nastupu na predstojećim izborima za Europski parlament s Laburistima koje će se održati u nedjelju, 10. veljače (nedjelja) s početkom u 11 sati u Sisku, restoran Stari grad, Obala Tome Bakača Erdoedyja 58 . Izjave za medije predviđene su nakon potpisivanja aneksa sporazuma. Aneks sporazuma potpisat će predsjednici HSS-a, GLAS-a, IDS-a i Laburista– Krešo Beljak, Anka Mrak Taritaš, Boris Miletić i David Bregovac te potpredsjednik HSU-a i član Predsjedništva PGS-a –Nikola Capar i Damir Piletić.

BUDAŠEVO – Župa Budaševo svečano će u nedjelju 10. veljače proslaviti blagdan svog zaštitnika bl. Alojzija Stepinca. Svečano misno slavlje u 11 sati u župnoj crkvi predvodit će sisački biskup Vlado Košić.

SISAK – Humanitarni koncert za Ivana Čondića organizira u nedjelju, 10. veljače, Udruga tjelesnih invalida grada Siska i Savez udruga osoba s invaliditetom grada Siska. Koncert će se održati u Kazalištu 21 s početkom u 19 sati.

Dođite i pomognite!. Ulaz je besplatan, a prikupljat će se dobrovoljni prilozi.

Komentirajte