Naslovnica Najave Najave za četvrtak, 9. listopada

Najave za četvrtak, 9. listopada

SISAK – Obilježavanje Dječjeg tjedna Gradske tržnice Sisak  zajedno s Dječjim vrtićom Sisak Novi
– u četvrtak 9. listopada s početkom u 10 sati, na Tržnici Kontroba urnebesno veselje djece iz objekta Tratinčica.

KUTINA – U četvrtak, 09. listopada 2014. godine gradonačelnik će Kutine sa suradnicima i  vršiteljem dužnosti župana Sisačko-moslavačke županije Zdenkom Vahovcem obići  gospodarstvenike sa područja Grada Kutine koji su korisnici potpora Grada Kutine i SMŽ.
Obilazak će se odvijati prema slijedećem rasporedu:
– 09,00 sati Marinine krpice, Ulica Andrije Hebranga 3
– 09,30 sati Cjevomont d.o.o., Poslovna zona I broj 3
– 10,30 sati Almos d.o.o., Slavonska 5

SISAK – Sisačko-moslavački dožupani Zdenko Vahovec i Ivan Nekvapil, te predsjednik Županijske skupštine Željko Soldo sa suradnicima u četvrtak, 9. listopada 2014. godine, s početkom u 8.30 sati posjetiti Zavod za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije (Sisak, Ulica 1. svibnja 20). U ovoj će prigodi dožupan Vahovec simbolički uručiti ključeve novih vozila ravnatelju Zavoda, dr. Mesudu Peci.

SISAK –  Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček prisustvovat će programu službenog otvorenja produženog boravka u Osnovnoj školi Braća Ribar u četvrtak, 9. listopada 2014. godine s početkom u 11 sati.
Nakon osnovnih škola Ivana Kukuljevića i 22. lipnja te OŠ Viktorovac u kojoj je boravak proširen za još jednu grupu, ovo je četvrti boravak koji se otvara na području Siska. U njemu će zasada boraviti 15 učenika.

SISAK – Sisačko-moslavački dožupani Zdenko Vahovec i Ivan Nekvapil, sa suradnicima  u četvrtak, 9. listopada 2014. godine, s početkom u 12.30 sati posjetiti  Dnevni centar slijepih Udruge slijepih Sisačko-moslavačke županije (Sisak, Marina Držića 22).U ovoj će prigodi dožupan Vahovec uručiti predsjedniku Udruge, Danku Tomaniću, vrijednu donaciju, 11 elektronskih povećala.

SISAK – Projekt Lajkam Sisak ovoga tjedna ima svoju završnicu i to putem akcije u povodu Dječjeg tjedna.
Dječje gradsko vijeće i Društvo Naša djeca nositelji su aktivnosti namijenjene učenicima viših razreda sisačkih osnovnih škola – Juice projekta.Juice projekt bavi se prevencijom i suzbijanjem alkoholizma među djecom i mladima, promicanjem opasnosti konzumiranja alkohola, te u konačnici organizacijom bezalkoholnih zabava za mlade. Unutar projekta do sada su realizirane tri edukativne radionice, a upravo u Dječjem tjednu, u četvrtak 9.listopada 2014. u 18 sati u prostorijama Kazališta 21 Dječje vijeće Grada Siska organizira Parlaonicu na tezu  „Postoji  li dobra zabava bez alkohola?“. Sudionici Parlaonice su, uz učenike sedmih i osmih razreda i socijalni radnici, psiholozi, službenici MUP-a, liječnici i mladi sportaši. Parlaonicu će moderirati Irina Čulinović.

SISAK , LIPOVLJANI – Kampanja Davorka Vidovića za četvrtak 9. listopada :
Sisak:     8,15 – 9,15h: družene s građanima na tržnici Caprag
9,30h: druženje s građanima na tržnici Kontroba
12,30h: prisustvovanje na svečanom programu predaje donacije elektronskih povećala za slijepe u Dnevnom centru slijepih (Marina Držića 22)
Lipovljani: 17,30h: skup s građanima u središnjem parku.

Komentirajte