Naslovnica Najave Najave za četvrtak, 8. studenoga

Najave za četvrtak, 8. studenoga

SISAK – Svećenički dan Sisačke biskupije održat će se u četvrtak, 8. studenoga u 10 sati u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu pod predsjedanjem biskupa Vlade Košića. Predavanje na temu „Svi te traže (Mk 1,37) – Nova evangelizacija i mladi: izazovi i prilike“ održat će don Damir Stojić, SDB.

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u četvrtak, 8. studenoga 2018. godine, s početkom u 10 sati u Velikom kabinetu sjedišta Sisačko-moslavačke županije (Sisak, Stjepana i Antuna Radića 36) s ministrom državne imovine Goranom Marićem potpisati ugovor o darovanju nekretnine u vlasništvu Republike Hrvatske Sisačko-moslavačkoj županiji. Riječ je o objektu bivše vojarne u Lađarskoj ulici u Sisku, koja će biti iskorištena u
svrhu unaprjeđenja visokog obrazovanja u Sisačko-moslavačkoj županiji.

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u četvrtak, 8. studenoga 2018. godine, s početkom u 12 sati u Velikom kabinetu sjedišta Sisačko-moslavačke županije (Sisak, Stjepana i Antuna Radića 36) primiti učenike trećeg razreda kutinske Osnovne škole Stjepana Kefelje, koji sa svojim nastavnicima, a u sklopu obrazovnog programa, dolaze u Sisak.

HRVATSKA KOSTAJNICA – Potpredsjednik Vlade, ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar i državni tajnik Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Nikola Mažar posjetit će u četvrtak, 8. studenog 2018. godine, Hrvatsku Kostajnicu u Sisačko-moslavačkoj županiji gdje će se sastati s gradonačelnikom Daliborom Bišćanom i obići gradilišta i obitelji čije su kuće stradale u klizanju tla u ožujku ove godine.

Plan radnog posjeta je slijedeći:

11:00 sati – radni sastanak u uredu gradonačelnika, Gradsko poglavarstvo, Trg N.Š. Zrinskog 1
11:20 sati – sastanak s obiteljima u Gradskoj vijećnici
12:00 sati – obilazak gradilišta i obitelji na adresu F.K.Frankopana 27
12:30 sati – izjave za medije
13:00 sati – nastavak obilaska i odlazak na lokacije: Utolička 11a i Dolovi 3

Komentirajte