Naslovnica Najave Najave za četvrtak, 4. lipnja

Najave za četvrtak, 4. lipnja

SISAK – Blagdan sv. Kvirina, zaštitnika Sisačke biskupije i Grada Siska, bit će svečano proslavljen u četvrtak, 4. lipnja u gradu Sisku i istoimenoj sisačkoj župi.

Svečano misno slavlje započinje u 11 sati, a predvodi ga mostarsko-duvanjski biskup Ratko Perić u zajedništvu s domaćim biskupom Vladom Košićem. Zbog poznatih zdravstvenih razloga ove godine neće biti svečane procesije ulicama grada Siska, a misa će održati na prostoru ispred bazilike sv. Kvirina.

SISAK – Svečana sjednica Grada Siska će se održati u atriju Starog grada u četvrtak, 4. lipnja, od 18,30 sati.

SISAK – Vodeći sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska sezonu treninga na otvorenom nastavlja u Sisku. Trening će se održati u četvrtak, 4. lipnja u 18.30 sati, na Trgu bana Josipa Jelačića (kod sata). Prvotni termin treninga planiran za subotu odgođen je zbog najavljenog nestabilnog vremena.

Trening vlastitom tjelesnom težinom vodit će mladi Siščanin Patrik Kramarić, aktualni plivački prvak Hrvatske na 50m prsno.

Patriku će se kao treneri pridružiti kolege sa zagrebačkog Kineziološkog fakulteta Lukrecija Dragić i Ivan Antunović dok će program voditi Renata Sopek.

SISAK -Konferencija za medije u organizaciji Hoda za život će se održati u četvrtak, 4.6.2020. u Sisku, u 9:30 sati, ispred SRCA (sisački robni centar), na adresi Rimska ulica bb, u vezi prvog Hoda za život, obitelji i Hrvatsku u Sisku.

Komentirajte