Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za četvrtak, 30. lipnja

Najave za četvrtak, 30. lipnja

SISAK – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel primiti  će šestoricu vatrogasaca koji su nastradali prilikom gašenja požarišta u krugu INA Rafinerije nafte Sisak, zatim predsjednika županijske Vatrogasne zajednice Miju Brlečića i sve zapovjednike vatrogasnih postrojbi sa područja Sisačko-moslavačke županije koje su sudjelovale u gašenju požarišta. Prijem će biti održan u sjedištu Županije( Sisak, S.i A. Radića 36, II kat, veliki kabinet) u četvrtak, 30. lipnja 2011. godine, s početkom u 09.00 sati.
Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel želi se na ovaj način još jednom osobno zahvaliti svim vatrogascima koji su izložili svoje živote, te brzom akcijom spriječili moguću katastrofu za Grad Sisak i Sisačko-moslavačku županiju. Tom prilikom županica će posebnu zahvalu uputiti  vatrogascima koji su zadobili ozljede prilikom gašenja požarišta.

SISAK – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel sa suradnicima posjetiti austrijsku tvrtku Oberndorfer koja uskoro u Južnoj industrijskoj zoni Sisak otvara svoju prvu tvornicu u Hrvatskoj, u četvrtak, 30. lipnja 2011. godine, s početkom u 10.00 sati, na adresi Sisak, Božidara Adžije 19 (preko puta nove čeličane).

KUTINA – Konferencija za novinare će se u četvrtak , 30. lipnja 2011. godine u 10,00 sati održati na izvorištu  vode u Osekovu. Na konferenciji će gradonačelnik Davor Žmegač i  direktor Moslavine d.o.o. Mijo Šepak govoriti o stanju  novih izvorišta vode Osekovo. Konferenciji će prisustvovati i načelnici Općina Popovača i Velika Ludina.

SISAK – Voditelj Političke akademije Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati, gospodin  Boris Blažeković održati će  u četvrtak, 30. lipnja 2011. godine konferenciju za tisak, u Sisku, Hotel Panonija, s početkom u 12,30 sati na temu “Aktualna politička situacija u zemlji” Istoga dana  u 17,00 sati u Hotelu Panonija održati će prezentaciju na temu “Osnovni principi liberalne politike”.

SISAK – “Rabin razgovara s Isusom” – knjiga Jacoba Neusnera biti će predstavljena u četvrtak, 30. lipnja u 19.30 sati nakon večernje mise u velikoj dvorani Pastoralnog centra katedralne župe Uzvišenja Svetog Križa. O knjizi će govorit prof. dr. Adalbert Rebić i Rabin dr. Kotel Da-Don

SISAK – Kao dio humanitarne akcije za pomoć sisačkom fotografu Miroslavu Kišu – Mimiju održati će se humanitarni koncert u četvrtak, 30. lipnja,  u 21 sat na Gradskoj tržnici Kontroba, a nastupaju TBF i Lea Dekleva, Hladno pivo, Zabranjeno pušenje i Vobler.

PETRINJA – Grad Petrinja i dr. Tatjana Vrga u sklopu provedbe projekta « Treća životna dob – aktivno živjeti, a ne preživljavati « organiziraju  radionicu na temu   osteoporoze. Radionica će se održati u GORAMA u OŠ Ivan Goran Kovačić u četvrtak, 30.LIPNJA 2011. godine s početkom u 19.00 sati. Predavači su Tatjana Vrga, dr. med., spec. fizikalne medicine i rehabilitacije i Renata Dumbović, bacc.fizioterapije.

Komentirajte