Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za četvrtak, 23. rujna

Najave za četvrtak, 23. rujna

SISAK – 11. sjednica Skupštine Sisačko – moslavačke županije biti će održana u sisačkoj Gradskoj vijećnici u četvrtak, 23. rujna, s početkom u 10 sati.

PETRINJA – U četvrtak, 23. rujna 2010. s početkom u 10.00 sati u prostoru Velike vijećnice Grada Petrinje održati će se 12. Sjednica Gradskog vijeća Grada Petrinje.

KUTINA – 12.  sjednica Gradskog vijeća Grada Kutine održati će se u četvrtak, 23. rujna u 15 sati.

SISAK – U četvrtak, 23. rujna, u 19 sati biti će otvorena izložba fotografija Hrvatskog planinarskog društva “ZRIN” Petrinja i predstavljanje društva u središnjem odjelu sisačke Knjižnice. Izložba je postavljena povodom  Svjetskog dana čistih planina, a otvoriti će je dr. Željko Poljak.

KUTINA – Zamjenik županice Andrija Rudić prisustvovat će svečanosti otvaranja izložbe “Od žlice do sablje” autorice Jasmine Urode Kutlić. Izložba će biti otvorena u Galeriji Muzeja Moslavine u Kutini u četvrtak, 23. rujna 2010. godine, s početkom u 19 sati.

BREST – Grad Petrinja i dr. Tatjana Vrga u sklopu provedbe projekta “Treća životna dob – aktivno živjeti, a ne preživljavati” organiziraju radionicu na temu: “Moždani udar i njegove posljedice” koja će se održati u Društvenom domu u Brestu u četvrtak, 23. rujna 2010. s početkom u 16 sati. Predavačice na radionici će biti: Tatjana Vrga, dr. med. spec. fizikalne medicine i rehabilitacije i Renata Dumbović, bacc. fizioterapije.

Komentirajte