Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za četvrtak, 22. travnja

Najave za četvrtak, 22. travnja

SISAK – Za jubilarni 40. Dan planeta Zemlje, 22. travnja, klinci vrtića Siska Starog (“pogona” na Meštrovićevu trgu) upriličuju tradicionalnu obilježbu. U 10 sati zasaditi će ukrasno stablo japanske trešnje, kojeg će donirati sisački Komunalac.

SISAK – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel i predsjednik Županijske skupštine Željko Kardaš sudjelovat će u radu jednodnevnog seminara kojeg u cilju obrazovanja proizvođača i prerađivača ljekovitog bilja organizira županijska Razvojna agencija SIMORA. Seminar će biti održan u sisačkom Hotelu “Panonija” u četvrtak, 22. travnja 2010. godine, s početkom u 10 sati.

SISAK – U četvrtak, 22. travnja u 17 sati na Gradskom stadionu Sisak biti će održan proljetni kros za učenike osnovnih i srednjih škola, dok će na njemu moći sudjelovati i svi ostali građani koji to žele. Organizator je krosa  Športski atletski klub Sisak u suradnji sa sisačkim osnovnim i srednjim školama.

SISAK – Velika sjednica Udruge oboljelih od karcinoma održati će se 22. travnja 2010. godine u 19 sati u  dvorani Doma za starije i nemoćne u Sisku, Oktavijana Augusta 1, a s ciljem upoznavanja članova sa svim bitnim činjenicama vezanim uz nagodbu s INA-om kao i novim detaljima vezanim uz zdravstveno sigurnosnu situaciju u Sisku. Očekuje se dolazak ministra zdravstva Zdravka Milinovića. Pozvani su mnogi relevantni gosti, stručnjaci i eksperti, profesionalci i političari.

KUTINA – Zamjenik županice Andrija Rudić razgledat će skupnu izložbu polaznika vrtića i učenika prvih razreda osnovnih škola grada Kutine. Izložba pod nazivom “Dječji crtež i suvremeni likovni izraz” bit će otvorena u galeriji Muzeja Moslavine Kutina u četvrtak, 22. travnja 2010. godine, s početkom u 19 sati.

SISAK – Humanitarnu akciju “Plesom do radosti” organizira u četrvtak, 22. travnja, Društvo športska rekreacija “U pokretu” u suradnji s Udrugom osobas  invaliditetom Grada Petrinje u sisačkom Domu kulture Kristalna kocka vedrine. Nastupit će trbušne plesačice iz Petrinje i Siska pod vodstvom Irine Kovač, te plesačice Zagreba, Osijeka i Varaždina. Cijena ulaznice je 30 kuna, a prihod je namjenjen za individualni rad profesora rehabilitatora s djecom s poteškoćama u razvoju u Maloj kući u Petrinji. Nastup počinje u 20 sati.

Komentirajte