Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za četvrtak, 22. listopada

Najave za četvrtak, 22. listopada

SISAK – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel održat će konferenciju za novinare u sjedištu Županije u Sisku (S. i A. Radića 36, II. kat, veliki kabinet) u četvrtak, 22. listopada 2009. godine, s početkom u 11 sati. Na konferenciji će biti riječi o aktualnom političkom stanju na području Županije.

SISAK – U četvrtak, 22. listopada 2009. godine u 11 sati, u Gradskoj vijećnici (Rimska 26) bit će održana prezentacija plana razvoja Hrvatske pošte d.d.. U Hrvatskoj pošti d.d. se provodi reorganizacija vezana uz strateški plan razvoja do 2013. godine. Stoga potpredsjednici pošta za županije obilaze komitente i upoznaju ih s reorganizacijom i novim asortimanom usluga.

SISAK – Tradicionalna, jesenska manifestacija Dani zahvalnosti za plodove zemlje – dani kruha održat će se u četvrtak 22. listopada 2009. u prolazu Robne kuće (A. i S. Radića  s početkom u 16 sati, a u slučaju lošijeg vremena preselit će se na prostor Gradske tržnice Kontroba). Organizatori obilježavanja su Grad Sisak, Dom kulture Kristalna kocka vedrine i Zajednica kulturno – umjetničkih udruga Grada Siska. Uz sudjelovanje dječjih vrtića, osnovnih škola i sisačkih udruga, ponudom proizvoda od tradicionalnog  do suvremenog,  svojim će se sugrađanima ove godine predstaviti i brojni domaći proizvođači.

PETRINJA – 5. sjednica Gradskog vijeća Grada  Petrinje održati će se u četvrtak, 22. listopada, u Gradskoj vijećnici,
Gundulićeva 2 s početkom u 11,00 sati.

SISAK – U četrvtak, 22. listopada, u sklopu Dana hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije biti će od 19 sati održana sveta misa za poginule hrvatske branitelje u župnoj crkvi Uzvišenja sv. Križa u Sisku

HRVATSKA DUBICA –  U organizaciji Knjižnice i čitaonice “Ivo Kozarčani” iz Hrvatske Dubice i tvrtke “Novi život” d.o.o. u četrvtak, 22. listopada, biti će održana edukacijska tribina pod nazivom “Vršnjačko nasilje – obiteljski i društveni problem”. Predavač na tribini je mr. sc. Daša Poredoš Lavor, a tribina se održava u Knjižnici i čitaonici s početkom u 18 sati.

PETRINJA –  U sklopu festivala Kvart-Pet-Fest u Petrinji u četvrtak, 22. listopada u 19,30 sati, u maloj dvorani Hravtskog doma koncert će održati  Trio GIG kojeg čine:  Gordan Tudor – sopran saksofon, Ivan Batoš – klavir, Goran Jurković –  tenor saksofon.

SISAK – Koncert Zagrebačkog gitarskog tria, biti će u četvrtak 22. lsitopada, u 19.30 sati, održan u Glazbenoj skoli Frana Lhotke. Na programu će biti djela Johna Dowlanda, Nikše Njirića, Marca Aurelia Zani de Ferrantija, Michaela Blakea Watkinsa i Antonína Dvořáka. Ulaz je slobodan.

Komentirajte