Naslovnica Najave Najave za četvrtak, 17. rujna

Najave za četvrtak, 17. rujna

SISAK – Ivo Žinić, sisačko-moslavački župan će, sa suradnicima, u četvrtak, 17. rujna 2015. godine, s početkom u 10 sati, u Velikom kabinetu sjedišta Sisačko-moslavačke županije (Sisak, Stjepana i Antuna Radića 36) nazočiti konferenciji za novinare na kojoj će predstavnici projektnih partnera predstaviti projekt „Učini obr(A)t“ financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013., Obrazovanje za poduzetništvo i obrt, Ugovor broj: HR.1.1.11-0020.

PETRINJA – Druga preventivno – zdravstvena akcija ..Zajedno u prvoj pomoći”, održati će se u  četvrtak, 17. rujna, na Trgu hrvatskih branitelja od 10 do 12 sati, u organizaciji Grada Petrinje. Akcija je organizirana povodom obilježavanja Svjetskog dana prve pomoći, a bit će predstavljene pokazne vježbe pružanja Prve pomoći, besplatno mjerenje krvnog tlaka i šećera u krvi, demonstracija rada s automatskim vanjskim defibrilatorom, te će zdravstveni stručnjaci davati savjete građanima.

PETRINJA – Darinko Dumbović, gradonačelnik grada Petrinje, organizira konferenciju za tisak na kojoj će se govoriti o problematici stanovanja doseljenih Hrvata iz Bosne i Hercegovine na našem području. Podršku inicijativi građana, koja je pokrenula rješavanje navedenog problema, daju Darinko Dumbović, gradonačelnik grada Petrinje i Milan Bakšić, gradonačelnik grada Gline, koji će, takoder, prisustvovati ovoj konferenciji. Konferencija će se održati u četvrtak. 17. rujna 2015. u 09.15 sati u Maloj gradskoj vijećnici Grada Petrinje.

KUTINA – Grad Kutina, Turistička zajednica  i Športski centar Kutina tradicionalno se uključuju u  obilježavanju Europskog tjedna mobilnosti. U četvrtak, 17. rujna s početkom u 17,00 sati na parkiralištu ( start i cilj)  Športskog centra Kutina održat će se:

Hodanje ulicama Grada Kutine, dužina staze 3,00 km
Trčanje ulicama Grada Kutine, dužina staze   7,00 km
Vožnja biciklom ulicama Grada Kutine, dužina staze  15,00 km
Rolanje na parkiralištu , cca 45 minuta.

U akciju se aktivno uključuju: NK Moslavina, AK Moslavina, Biciklistički klub Moslavina, AK Maratonjare, Policijska postaja Kutina, Udruga umirovljenika Kutina i Udruga dijabetičara Kutina koja će pružiti mogućnost za sve sudionike  mjerenja razine šećera u krvi i krvnog tlaka.

Komentirajte