Naslovnica Najave Najave za četvrtak, 16. svibnja

Najave za četvrtak, 16. svibnja

SMŽ – U četvrtak, 16. svibnja, na području cijele Policijske uprave sisačko-moslavačke provoditi će se pojačani 24-satni nadzor nepropisne uporabe mobitela u vožnji.

TOPUSKO – 13. sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije  će se održati 16. svibnja (četvrtak) 2019. godine u dvorani Hotela „Petrova gora“(Lječilište Topusko), Trg bana Josipa Jelačića 16, s početkom u 10,00 sati.

PETRINJA – Raspored aktivnosti Darinka Dumbovića, gradonačelnika Grada Petrinje i zastupnika u Hrvatskom saboru, za ČETVRTAK 16. svibnja 2019. godine

09:00 sati – Dani otvorenih vrata udruga – obilazak Udruge Naš život (Kuća zdravlja, Trg Dr. Franje Tuđmana 10)

12:30 sati – Obilazak nerazvrstane ceste na Slatini – kod crkve Preobraženja gospodnjeg (više o projektu dostavljamo u privitku)

13:00 sati – Obilazak radova na proširenju groblja Sv. Benedikt u Petrinji – zbog radova na groblje nije moguće ući na glavni ulaz već iz ulice Gromova, desni odvojak (više o projektu dostavljamo u privitku)

SISAK – Predavanje „Ideologija europeizma“ održat će u četvrtak 16. svibnja u 19.30 sati u Dvorani Sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu komunikolog i publicist dr. sc. Ivica Šola.

Komentirajte