Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za četvrtak, 13. rujna

Najave za četvrtak, 13. rujna

SISAK – Potpisivanje Sporazuma o zajedničkom nastupu sisačkog SDP-a  i HNS-a na lokalnim izborima će se održati u četvrtak 13. rujna 2012. godine s početkom u 10,00 sati u prostorijama SDP-a  u Zgradi političkih stranaka. Predsjednica Gradske organizacije SDP Sisak Kristina Ikić Baniček i predsjednik Podružnice HNS Sisak Vlado Andučić sklopit će predizborni savez radi zajedničkog izlaska na izbore 19. svibnja 2013. godine sa zajedničkim kandidatima za izvršnu vlast te zajedničkom listom kandidata za Gradsko vijeće Grada Siska.

PETRINJA – U četvrtak, 13. rujna,  s početkom u 9.00 sati u prostoru Male vijećnice Grada Petrinje održati prijam Željka Nenadića, gradonačelnika Grada Petrinje za članove Kajak kanu kluba „Kupa“ Petrinja.

SISAK – Gradonačelnik Dinko Pintarić prisustvovat će obilježavanju 55-te godišnjice Udruge gluhih i nagluhih osoba grada Siska koja će se održati u četvrtak, 13. rujna 2012. godine pod njegovim pokroviteljstvom. Gradonačelnik će se obilježavanju pridružiti u 12 sati u Starom gradu.

SISAK – Izložba “Emanuel Vidović – izbor djela iz fundusa Galerije Emanuel Vidović” biti će otvorena u četvrtak, 13.rujna 2012. s početkom u 19 h u izložbenom prostoru Gradske galerije Striegl, Rimska 11, Sisak. Izložba je ostvarena u suradnji s Muzejom grada Splita.

 

Komentirajte
Podijeli objavu