Naslovnica Najave Najave za četvrtak, 12. rujna

Najave za četvrtak, 12. rujna

SISAK – 13. sjednica Gradskog vijeća Grada Siska će biti održana 12. rujna 2019. godine (četvrtak) s početkom u 13 sati u Gradskoj vijećnici, Sisak, Rimska 26.

HRVATSKA KOSTAJNICA – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić,
kao osobni izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović i predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, u četvrtak, 12. rujna 2019. godine, s početkom u 10 sati u crkvi Sv. Antuna Padovanskog u Hrvatskoj Kostajnici nazočiti Svetoj misi za poginule i nestale hrvatske branitelje, u prigodi obilježavanja 28. obljetnice proboja iz opkoljene Hrvatske Kostajnice. Nakon Svete mise izaslanstva će odati počast poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima kod Spomen-ploče proboja.

TOPUSKO – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u četvrtak, 12. rujna 2019. godine, s početkom u 13 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Topuskom nazočiti obilježavanju Međunarodnog dana fizikalne terapije, koje organiziraju Lječilište Topusko i TOP-TERME d. o. o.

TOPUSKO – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u četvrtak, 12. rujna 2019. godine, s početkom u 14 sati, zajedno s generalnim
direktorom Hrvatskih voda Zoranom Đurokovićem obići područje jezera u Topuskom, gdje traju završni radovi na uređenju jezera.

TOPUSKO – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u četvrtak, 12. rujna 2019. godine, s početkom u 14 sati i 30 minuta u prostoru Lječilišta Topusko nazočiti potpisivanju Sporazuma o izgradnji vodovoda „Gređani“. Sporazum će biti potpisan između Općine Topusko i Hrvatskih voda.

Komentirajte