Naslovnica Najave Najave za četvrtak, 11. srpnja

Najave za četvrtak, 11. srpnja

TOPUSKO – Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić sazvala je 14. sjednicu Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije, koja će se održati 11. srpnja 2019. godine (četvrtak) u Topuskom, u dvorani Hotela „Petrova gora“(Lječilište Topusko), Trg bana Josipa Jelačića 16, s početkom u 10,00 sati

SISAK – Završna konferencija projekta „AKO – Aktiviraj se i konkuriraj!“ će se održati 11.7.2019. u 10 sati u prostorijama HGK – Županijska komora Sisak (velika dvorana).

Projekt je odobren za financiranje iz Europskog socijalnog fonda, a namijenjen je mladim nezaposlenim osobama do 29 godina starosti, koje će povećati svoju zapošljivost kroz pohađanje IT obrazovanja i inovativnih radionica u Centru za mlade pri HZZ PU Sisak.

SISAK – 16. sjednica Gospodarskog vijeća HGK – Županijske komore Sisak će se održati u četvrtak, 11. srpnja 2019. godine, u 12 sati u HGK – ŽK Sisak, Kranjčevićeva 16. Na sjednici će se raspravljati o stanju gospodarstva Sisačko-moslavačke županije te Odluci o dodjeli zlatnih plaketa trgovačkim društvima s područja županije za zasluge u razvitku gospodarstva u prošloj godini.

Komentirajte