Naslovnica Najave Najave za četvrtak, 10. siječnja

Najave za četvrtak, 10. siječnja

SISAK – Udružena oporba Sisačko moslavačke županije održat će u četvrtak, 10. siječnja, tiskovnu konferenciju u prostorijama Mosta u Sisku, Ulica Ante Starčevića 93, s početkom u 10 sati. Teme su:

“1. OBMANE VLADAJUĆIH U SVEZI RAFINERIJE U SISKU

2. NEZAKONITO PLANIRANJE PRIHODA OD KONCESIJA U PRORAČUNU SMŽ I RASPOREĐIVANJE ISTOG IAKO SU KONCESIJE UKINUTE ZAKONOM

3. NEISPLAĆENE POTPORE POLJOPRIVREDNICIMA U SMŽ”.

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u četvrtak, 10. siječnja 2019. godine, s početkom u 11 sati u Velikom kabinetu sjedištaSisačko-moslavačke županije u Sisku (Stjepana i Antuna Radića 36) uručiti odluke odarovanju opreme predstavnicima HGSS Stanice Novska, Ronilačkog kluba Sisak i DVD-a Lipovljani.Oprema će biti korištena za potrebe civilne zaštite na području Sisačko-moslavačkežupanije.

SISAK – Predstavljanje izmijenjenog i dopunjenog izdanja monografije Damira Borovčaka „Gvozdansko – hrvatsko velejunaštvo bez svjetskog uzora“ održat će se u četvrtak, 11. siječnja u 19.30 sati u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu. O monografiji govorit će sisački biskup Vlado Košić, generalni vikar Sisačke biskupije mons. Marko Cvitkušić, umirovljeni poručnik HV-a Miljenko Bađun, umirovljeni satnik HV-a Ivica Matošević i autor.

Komentirajte