Naslovnica Sport Ostali sportovi Na pragu lijepog klupskog uspjeha

Na pragu lijepog klupskog uspjeha

Sisački hrvač Ranko Gajić, član HK Sisak, osvojio je 3. mjesto na 3. kvalifikacijskom turniru Prve Hrvatske hrvačke lige održanom u Zagrebu 27. rujna. Gajić je uspjeh postigao u konkurenciji hrvača do 60 kg.
Mladen Hrkić u kategoriji 74 kg i Sanel Subašić u kategoriji 84 kg izborili su se za peta mjesta. Još je nastupio Tomislav Lavrić, a momčad je vodio trener prof. V. Sekulić.

Ekipno HK Sisak je u ovom turniru zauzeo 6. mjesto dok je pobjednik HK Vidnija. U ukupnom poretku na ljestvici vodi HK Gavrilović iz Petrinje, a HK Sisak je sedmi, u konkurenciji 15 klubova. Pred hrvačima je još jedno kvalifikacijsko kolo, a onda slijedi određivanje parova za borbe nakon kojih će biti poznat konačni poredak. U HK Sisak računaju da imaju realne šanse boriti se za 5. mjesto, a što bi nakon dugog perioda bio ponajbolji klupski ligaški rezultat.

Priliku za demonstraciju organizacijskih sposobnosti sisački hrvački radnici imat će ove subote (4. listopada) kad se u SD Brezovica održava PH za seniore u slobodnom načinu hrvanja. Natjecanje počinje u 10 sati, a finalni mečevi planirani su za 12,30 sati.

Komentirajte