Naslovnica Vijesti SMŽ N. Pintar i dalje na čelu Foruma žena SDP-a SMŽ

N. Pintar i dalje na čelu Foruma žena SDP-a SMŽ

U ponedjeljak, 15. lipnja 2015. godine održana je 4. Izborna skupština Županijske organizacije Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a Sisačko – moslavačke županije. Na Skupštini se biralo novo vodstvokoje će županijski Forum žena predstavljati i voditi sljedeće četiri godine. Izvješće o radu u protekle četiri godine, od osnivanja Foruma 2011. podnijela je predsjednica ŽO SDFŽ SDP-a SMŽ, Nikolina Pintar.

Nakon usvajanja Odluke o organiziranju ŽO SDFŽ SDP-a SMŽ, za predsjednicu je i u drugi mandat izabrana dosadašnja predsjednica Nikolina Pintar iz Siska, dok su za njezine zamjenice izabrane Željka Desnica iz Siska i Kristina Jakopović iz Kutine. Biralo se i osam članica Predsjedništva, pa su tako u to tijelo ŽO SDFŽ SDP-a SMŽ izabrane Gordana Grbac iz Siska, Ines Halaš iz Popovače, Jadranka Sauer iz Sunje, Svetlana Smoljanović – Pavlović iz Kutine, Marijana Stojanović iz Lekenika, Valentina Svetopetrić iz Martinske Vesi, Jelena Tahiri izNovske i Milena Vojnović – Gros iz Petrinje.

Inače, nova županijska vlast je u srijedu pokrenula postupak smjene Nikoline Pintar s pozicije ravnateljice Doma zdravlja Sisak.

Komentirajte