Naslovnica Sport Ostali sportovi Međužupanijsko pojedinačno natjecanje mladih u kuglanju

Međužupanijsko pojedinačno natjecanje mladih u kuglanju

Međužupanijsko pojedinačno natjecanje mladih u kuglanju pokrenuli su kuglački klubovi iz četiri županije (Bjelovarsko bilogorska, Požeško slavonska, Sisačko moslavačka i Brodsko posavska) koji su partnerskim odnosom osmislili natjecanje mladih kuglača/ica u kategorijama kadeti/kinje U 14 (djevojčice i dječaci), te mlađi juniori U 18 (djevojke i dečki).

Razlog ovakom natjecanju je nedostatak natjecanja za te kategorije na državnoj i regionalnoj razini, tako da djeca osim po tri nastupa na državnoj razini u cijeloj sezoni imaju mogućnost natjecanja i u ovom obliku.

Pokretači ovakvog vida natjecanja, što pojedinačno ili ekipno pokrenuli su klubovi iz Novske, Pakraca i Siska, te su im se od ove sezone priključili klubovi iz Požege, Nove Gradiške i Bjelovara tako da će mladi imati 10 nastupa u sezoni kroz ovo natjecanje.

Klubovi sudionici ovog natjecanja su KK “Bjelovar” , KK “Pakrac”, KK “Slavonski Banovac” Pakrac, KK “Novska” – muški, KK “Novska” žene, KK “Obrtnik” Požega, KK “Siscia”, KK “Obrtnik” Nova Gradiška i KK “Obrtnik BAM” Nova Gradiška.

Slijedeće natjecanje je u Pakracu 25.11.2018. i 02.12.2018., a objavljujemo rezultate protekla dva natjecanja.

Tablica rezultata sezona 2018 2019

Komentirajte