Naslovnica Sport Ostali sportovi Mario Vavro postao seniorski prvak Hrvatske u FIELD streličarstvu

Mario Vavro postao seniorski prvak Hrvatske u FIELD streličarstvu

Mladi Siščanin ovim je uspjehom potvrdio status reprezentativca te će predstavljati Hrvatsku na svjetskom prvenstvu koje će se od 18. do 24. kolovoza održati u Zagrebu.

Dvodnevno natjecanje u FIELD streličarstvu za prvenstvo Hrvatske održano je 2. i 3. kolovoza na terenima Utiskani kraj Bjelovara u organizaciji SK Bjelovar i Hrvatskog streličarskog saveza.
Prvog dana prvenstva streličari su pucali na 24 mete i nepoznate daljine, a Mario Vavro (SK Siscia) natjecao se u konkurenciji seniora sa složenim lukom. Nakon završetka prvog dijela, Vavro je sa rezultatom 410 krugova zauzeo prvo mjesto.vavro_prvak Hrvatske
Drugi dan streličare su čekale nove 24 mete na poznate daljine. Ni tu nije bilo iznenađenja jer je Vavro pogodio 403 kruga te s ukupno 813 krugova postao seniorski prvak Hrvatske za 2014. godinu u FIELD streličarstvu sa složenim lukom. Ovom titulom i postignutim rezultatom Mario Vavro potvrdio je svoj status reprezentativca koji će za dva tjedna sudjelovati na Svjetskom prvenstvu u FIELD streličarstvu koje će se održati u zagrebačkom Maksimiru.

Komentirajte