Naslovnica Sport Ostali sportovi Luka Malobabić (HK Sisak) – prvak Hrvatske

Luka Malobabić (HK Sisak) – prvak Hrvatske

I ovog vikenda hrvači Siska bili su aktivni. Nastupili su u Slatini na prvenstvu RH za mlađe dječake na kojem je nastupilo više od 170 natjecatelja iz dvadesetak klubova.

Trener Goran Plavec na natjecanje je poveo samo tri hrvača, obzirom da je bolest poharala „pola kluba“.
No ni takve okolnosti nisu spriječile mlade Siščane da ostvare izvrsne rezultate.

Unatoč jakoj konkurenciji dječaci Hrvačkog kluba Sisak ostvarili su izvanredan rezultat. Osvojili su zlatnu medalju, 5. i 9. mjesto. Kolika je vrijednost postignutog može se usporediti s rezultatom koji su ostvarili članovi hrvačkog kluba Gavrilović. Petrinjci su nastupili sa 12 hrvača, a osvojili su samo jednu brončanu medalju.

-U najjačoj konkurenciji, u kojoj je nastupilo 26 hrvača, naš ponajbolji mladi hrvač Luka Malobabić ostvario je maksimalni rezultat. U pet borbi ostvario je stopostotni učinak, sve svoje protivnika suvereno je pobijedio i zasluženo osvojio zlatnu medalju. Ovo Luki nije prva medalja, samo je nastavio niz osvajanja najsjajnijih odličja, što na državnom, što na međunarodnom nivou.
Osim Luke nastupili su i Rafael Šatović, te Martin Puklavec. Šatović je izvrsno krenuo u natjecanje te je ostvario dvije pobjede, ali nedostajalo je još malo sportske sreće da dohvati brončanu medalju, te je na kraju osvojio peto mjesto.
Martin Puklavec je ovaj puta naletio odmah na tvrd orah i izgubio, te završio svoj nastup na devetom mjestu.
Sa ovakvim rezultatom smo zadovoljni, naime nije prekinut niz osvajanja medalja sa svih turnira sa kojih smo se vratili u posljednje vrijeme.
Idući vikend nastupaju stariji dječaci na prvenstvu države u Sesvetskom Kraljevcu i također očekujemo nastavak zlatnog niza. – izvijestili su nas iz HK Sisak.

Komentirajte