Naslovnica Izdvojeno Lovrić Merzel o displayu: “Je li ovo Fimi media županijskog HDZ-a?”

Lovrić Merzel o displayu: “Je li ovo Fimi media županijskog HDZ-a?”

Na Izvanrednoj konferenciji za novinstvo, održanoj u prostoru Izbornog stožera koalicije „Sigurno najbolje za Sisačko-moslavačku županiju“ kandidatkinja ove koalicije za županicu, aktualna županica sisačko-moslavačka Marina Lovrić Merzel (SDP) komentirala je prijavljene troškove za reklamiranje njenog protukandidata Ive Žinića (HDZ) na displayu u Strossmayerovoj ulici.

“Kada pogledate izvješće kandidata za župana Ive Žinića dolazite do skandaloznih podataka. Kandidat za zamjenika Ive Žinića, Željko Krapljan, ujedno je i direktor Gradske tržnice, koja je u vlasništvu Grada Siska. Vlasnik LCD displaya je tvrtka Gradska tržnica. Kada pogledate izvješća, od 22. ožujka do 25. svibnja, vidjet ćete da je u svezi usluge zakupa tog displaya za oglašavanje, kandidat Ivo Žinić prijavio, ne znamo je li i platio, 623 kune i 75 lipa. Ono što je važno za reći je da su platili jedan sat u danu, a emitirali su dva mjeseca! Je li ovo Fimi media županijskog HDZ-a?” –  rekla jeMarina Lovrić Merzel.

Prema cjeniku Gradske tržnice Sisak , od 7 do 10 sekundi dnevno stoji 479 kuna plus PDV, za 350 zajamčenih dnevnih prikazivanja, sve zajedno 58 minuta, rekla je Marina Lovrić Merzel te dodala – “U dva mjeseca kampanje, odnosno 65 dana, oni su platili samo jedan sat.”

Lovrić Merzel je pozvala DORH i Uskok da ovu temu istraže, jer ” po našem izračunu postavlja se pitanje, jesu li gradske tržnice oštećene u iznosu od 500 do 700 tisuća kuna?”

Komentirajte