Naslovnica Sport Ostali sportovi Lana Pavišić je juniorska pobjednica finala Kupa Hrvatske za 2017.

Lana Pavišić je juniorska pobjednica finala Kupa Hrvatske za 2017.

Lana Pavišić članica Ronilačkog kluba Sisak juniorska jepobjednica finala Kupa Hrvatske za 2017.godinu.

Nakon niza odličnih rezultata u 2017. godini kada je postala trostruka juniorska prvakinja u plivanju perajama, rekorderka RH i ostvarila ulazak u juniorsku reprezentaciju Hrvatske članica Ronilačkog kluba Sisak Lana Pavišić završila je sezonu kao juniorska pobjednica Kupa Hrvatske za 2017.godinu.

Natjecanje Kup Republike Hrvatske u bazenskim disciplinama i plivanju perajama i brzinskom ronjenju održano je tijekom 2017 godine kroz ukupno tri utrke na kojima je Lana ostvarila izvrsne rezultate i osvojila ukupno 5 od 6 pobjeda što joj je doneslo veliku bodovnu prednost i plasman na prvo mjesto. Na natjecanjima je nastupilo ukupno 15 klubova s preko 130 natjecatelja od čega 56 žena i 75 muškaraca.

Finale Kupa održano je na bazenu kantrida u Rijeci u subotu 16. prosinca 2017. uz “22. Otvoren Božićni miting – Kostrena 2017” u plivanju perajama i brzinskom ronjenju gdje je nastupilo 90 natjecatelja.

Tijekom cijele 2017. godine Lana je gotovo svakodnevno naporno i vrijedno trenirala i nastupala na natjecanjima u Hrvatskoj i Italiji što joj je i doneslo ove iznimne rezultate.

Komentirajte