Naslovnica Crna kronika Kod Vrginmosta u subotu poginuo 44-godišnjak, dvoje djece je ozlijeđeno

Kod Vrginmosta u subotu poginuo 44-godišnjak, dvoje djece je ozlijeđeno

U subotu, 13. srpnja oko 12.25 sati, na državnoj cesti D6 u mjestu Crevarska Strana na području općine Gvozd, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a dva su maloljetnika ozlijeđena.

Nesreću je izazvao 44-godišnjak koji je upravljao osobnim vozilom karlovačkih registracija koji je zbog neprilagođene brzine i stanju kolnika izgubio nadzor nad vozilom, uslijed čega je došlo do zanošenja vozila i prelasku vozilom na suprotnu kolničku traku. Tom prilikom je došlo do udara prednje strane vozila u osobno vozilo požeških registracija kojim je iz suprotnog smjera upravljao 60-godišnjak, dok su se u vozilu kao putnici nalazila dva maloljetnika u dobi od 9 i 11 godina.

Na mjestu događaja smrtno je stradao 44-godišnji vozač, dok vozač požeških registracija nije ozlijeđen. 

Ozlijeđeni su 9-godišnjak i 11-godišnjak koji su zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u karlovačku bolnicu, gdje su 9-godišnjaku konstatirane lake tjelesne ozljede, a 11-godišnjaku teške tjelesne ozljede opasne po život.

Očevid na mjestu događaja uz policijske službenike vodila je zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

U vremenu od 13.05 do 17.10 sati državna cesta D6 je bila zatvorena za sav promet, a promet se odvijao obilaznim pravcima sve do 17.55 sati kada je promet normaliziran.

Tijelo poginulog 44-godišnjaka radi obdukcije je prevezeno u sisačku Opću bolnicu.

U vezi ove prometne nesreće policija će nadležnom državnom odvjetništvu proslijediti izvješće o događaju.

Komentirajte