Naslovnica Vijesti SMŽ Kauflandovi zaposlenici uređivali Park prirode Lonjsko polje

Kauflandovi zaposlenici uređivali Park prirode Lonjsko polje

Trgovački lanac Kaufland i ove godine za svoje zaposlenike organizira dane volontiranja, a ponovno je u fokusu očuvanje okoliša pa će tako više od 100 zaposlenika Kauflanda kroz tjedan dana očistiti i urediti površine nacionalnih parkova i parkova prirode po cijeloj Hrvatskoj.

Akcija čišćenja okoliša traje od 24.9. do 4.10.2019., a u tom periodu zaposlenici će volontirati na čak 11 lokacija. Lokacije su birane prema poslovnicama pa su tako zaposlenici poslovnica u Bjelovaru, Sisku i Kutini zasukali rukave u Parku prirode Lonjsko polje.

„Ponosni smo na naše zaposlenike koji su prepoznali važnost ove akcije te su svojim radom doprinijeli čišćem okolišu. Drago nam je što na ovaj način možemo među našim kolegicama i kolegama podizati svijest o volonterskom radu, a kako su nam očuvanje prirode te briga za okoliš izuzetno biti – iznimna nam je čast što volontiramo na predivnim lokacijama nacionalnih parkova i parkova prirode kojima ovim putem zahvaljujemo na izvrsnoj suradnji“, pojasnila je voditeljica Korporativnih komunikacija, Marija Franić.

Svi zaposlenici Kauflanda koji su se prijavili i pokazali da im je stalo do rada za dobrobit zajednice, dobili su plaćeni radni dan i zahvalnicu za svoj posebni angažman, a sav alat i materijale korištene tijekom Zelenog tjedna – Kaufland donira parkovima.
U sljedećim danima volontere očekuju akcije u NP Risnjak, PP Papuk, NP Krka, NP Paklenica, PP Biokovo, JU PP Kopački rit te JU PRIRODA Varaždinske županije.

Komentirajte