Naslovnica Sport Ostali sportovi Karatisti Kondure osvojili čak 26 medalja

Karatisti Kondure osvojili čak 26 medalja

Dana 01.06.2019. godine karatisti “Kondure” u sastavu: Fani Puklavec, Josip Vuković, Franko Vujanić, Lea Pavković, Dora Kerkez, Bruno Paša, Leon Pavković, Tin Filipović i Klara Balog nastupili su na turniru “28. Sisak Kup” u Sisku.

Na ovom turniru karatisti “Kondure” ostvarili su odlične rezultate osvojivši ukupno 11 medalja od kojih 4 srebrne i 7 brončanih.

Dora Kerkez je u kategoriji borbe mlađe učenice odličnim borbama ušla u finale gdje je nažalost izgubila te osvojila srebrnu medalju. Bruno Paša je u kategoriji borbe mlađi kadeti -48 i kadeti -52 odličnim borbama ušao u finala te osvojio dvije srebrne medalje. Franko VujanićBalog je u kategoriji kate cicibaniopen osvojio srebrnu medalju, dok je Josip Vuković osvojio brončanu medalju. Dora Kerkez je u kategoriji kate mlađe učenice open osvojila brončanu medalju. Leon Pavković i Bruno Paša su u kategoriji kate mlađi kadeti open osvojili brončane medalje. Bruno Paša je također osvojio brončanu medalju u kategoriji kata kadeti open. Tin Filipović je osvojio brončanu medalju u kategoriji kata mlađi kadeti, dok je Lea Pavković osvojila brončanu medalju u kategoriji kate mlađe učenice.

Nadalje su karatisti “Kondure” dana 02.06.2019. godine u sastavu: Josip Vuković, Franko VujanićBalog, Dora Kerkez, Lea Pavković, Klara Balog, Bruno Paša i Leon Pavković nastupili na turniru “Baranja Open” u Belom Manastiru te su na ovom turniru bili sto posto uspješni, osvojivši ukupno 15 medalja od kojih su 3 zlatne, 7 srebrnih i 5 brončanih. Josip Vuković je u kategoriji kate cicibani osvojio srebrnu medalju. Franko Vujanić Balog je u kategoriji kate cicibaniopen osvojio srebrnu medalju, dok je u starijoj kategoriji mlađi učenici kate također osvojio srebrnu medalju. Lea Pavković je u kategoriji kate mlađe učenice i u starijoj kategoriji učenice osvojila dvije brončane medalje. Dora Kerkez je u kategoriji kate mlađe učenice open osvojila srebrnu medalju, dok je u kategoriji borbe mlađe učenice -28 osvojila zlatnu medalju. Dora Kerkez je na ovom turniru nastupila i u starijoj godišnjoj kategoriji borbe učenice -32 gdje je osvojila srebrnu medalju. Leon Pavković je u kategoriji kate mlađi kadeti osvojio brončanu medalju. Bruno Paša je i na ovom turniru osvojio četiri medalje, u kategoriji kata mlađi kadeti open brončana medalja, u kategoriji kata kadeti open srebrna medalja, u borbama mlađi kadeti -48 zlatna medalja, a u -52 srebrna medalja. Klara Balog je u kategoriji kata mlađe kadetkinje osvojila zlatnu medalju, a u kategoriji kata kadetkinje srebrnu medalju.

Svakako je za pohvalu da su karatisti „ Kondure“ u open kategorijama ukupno osvojili 11 medalja. Ovo je zaista veliki uspjeh poglavito kada se uzme u obzir da je „Kondura“ klub smješten u mjestu Budaševo, te da klub postoji nešto više od tri godine i sudjeluje na takmičenjima tek oko dvije i pol godine.

Komentirajte