Naslovnica Sport Nogomet Juniori KBK Sisak osvojili medalje na PH

Juniori KBK Sisak osvojili medalje na PH

Za KBK Sisak na kickboxing Prvenstvu Hrvatske borili su se Noa Režić, Viktor Topkin i Pavo Čobanov, svi u juniorskoj konkurenciji. Dvojica su osvojila brončane medalje.

Na natjecanju održanom u Opatiji, u disiplini light contact i kategoriji -69 kg, Noa Režić izgubio je borbu u kvalifikacijama. Bolji je bio Igor Šušnjara iz riječkog KBK Mega Centar iz Rijeke.

Pavo Čobanov u disciplini light contact u kategoriji -79 kg je osvojio 3. mjesto. On je, prošavši kvalifikacije, izgubio u polufinalnoj borbi od Kevina Pranjića iz KBK Mega Centar iz Rijeke, kasnijeg osvajača titule prvaka Hrvatske.

Viktor Topkin je nastupio u najtvrđoj te izrazito teškoj ringovnoj disciplini low kick u kategoriji -91 kg. U polufinalu je tijesno izgubio na bodove od Danijela Lulića iz KBK Bushido iz Požege, te osvojio, za svoje realne domete, skromno 3. mjesto.

Natjecanje je organizirao Kickboxing savez Hrvatske i KBK „Opatija Fight Club“, a održano je sportskoj dvorani „Marino Cvetković“ u Opatiji. Nastupilo je 320 natjecatelja iz 60 klubova.

Komentirajte