Naslovnica Vijesti SMŽ Josip Šimunović i dalje na čelu Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke...

Josip Šimunović i dalje na čelu Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije

Na čelu Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije i naredne četiri godine ostaje Josip Šimunović. Dobio je povjerenje skupštinara za još jedan mandat na redovnoj izbornoj sjednici Skupštine Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije.

Josip Šimunović je predsjednik i Zajednica sportskih udruga Grada Novske.

– Zahvaljujem na povjerenju i potpori, to je ono što mi čini izuzetnu čast. Naravno, zahvaljujem se Sisačko-moslavačkoj županiji na potpori i na povjerenju kao i svim gradskim Zajednicama, sportskim Savezima Sisačko-moslavačke županije. Mogu samo reći da i vi i ja znamo jako dobro da niti moja umješnost, niti glavnog tajnika, ne znači ništa ukoliko ne budemo imali dobru suradnju i ne budemo imali korektne odnose. Sve uspjehe i neuspjehe dijelit ćemo zajedno, naglasio je Šimunović nakon što je dobio novi mandat za vođenje sportske Zajednice županije.

Za njegove zamjenike izabrani su Davor Ivić i Željko Kasik, a članovi Izvršnog odbora su Ivana Orlić, Gorislav Gutrung, Stjepan Sviben, Zvonko Belošević, Damir Korica, Dario Batnožić, Marko Badrić i Miroslav Perošević, a glavni tajnik je Ivo Šimac. Članovi Nadzornog odbora su, Damir Nogić, Zlatko Šepović i Neven Šepović.

Komentirajte