Naslovnica Izbori Parlamentarni izbori 2016 Jedina opcija predstavila se u Sisku

Jedina opcija predstavila se u Sisku

U četrvtak, 25. kolovoza, u sisačkom hotelu Panonija predstavljeni su kandidati liste 6. izborne jedinice iz koalicije Jedina opcija. Prisutnima su se obratili Ivan Vilibor Sinčić, Ivan Pernar i nositelj liste Juro Martinović te Ivan Lovrinović.

Ivan Vilibor Sinčić iz Živog zida je naglasio kako je zadovoljan jer je nakon pet godina njegovog angažmana uspio okupiti ono najbolje što ima hrvatsko društvo i snagu koja će pomesti konkurenciju.

Juro Martinović iz stranke Promijenimo Hrvatsku, inače odvjetnik i saborski zastupnik, je istaknuo kako su ankete sklone koaliciji Jedina opcija, naročito u 6. i 7. izbornoj jedinici. Poručio je građanima Siska da je sam grad i cijela regija sustavno zapostavljena.

“Vrhunac zapuštanja je bio ugovor o prodaji INE MOL-u. Rekao je da će se dati preispitati svi ugovori INE i MOL-a, a ako se pronađu štetne radnje, svakako će krivci odgovarati.” – reko je Martinović predstavivši kandidate s liste.

Dr Ivan Lovrinović, predsjednik stranke Promijenimo Hrvatsku napomenuo je da se nacionalni interesi ne štite pred kamerama u Zagrebu već čuvajući INU-u i radna mjesta. Zaključio je izlaganje činjenicom da je Jedina opcija dobitna kombinacija te da se velike stranke boje te koalicije jer znaju da zna riješiti probleme u Hrvatskoj.

Komentirajte