Naslovnica Vijesti SMŽ Javni natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade Sisačko-moslavačke županije u 2020....

Javni natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade Sisačko-moslavačke županije u 2020. godini

Odbor za dodjelu javnih priznanja Sisačko-moslavačke županije raspisao je Javni natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade Sisačko-moslavačke županije u 2020.godini. Nagrada Sisačko-moslavačke županije dodjeljuje se kao nagrada za životno djelo, nagrada za iznimna postignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju te nagrada za doprinos ugledu i promidžbi Sisačko-moslavačke županje.

Nagrada Sisačko-moslavačke županije dodjeljuje se građanima, ustanovama i drugim pravnim osobama za najviše zasluge i postignute rezultate u teorijskom i praktičnom promicanju znanosti, kulture, prosvjete, umjetnosti, gospodarstva, športa, zdravstva, socijalne skrbi, humanitarnom radu, kao i za određene pothvate u području zaštite života ljudi, imovine i u drugim područjima društvenog života Sisačko-moslavačke županije koje pridonose ugledu i promidžbi Sisačko-moslavačke županije.

Prijedlog za dodjelu Nagrade Sisačko-moslavačke županije mogu podnijeti građani, udruge građana, radna tijela Županijske skupštine, županijska upravna tijela, jedinice lokalne samouprave, ustanove, trgovačka društva, strukovna udruženja i druge pravne osobe. Rok za podnošenje prijedloga je 15.travnja ove godine. Kako podnijeti svoje prijedloge, potražite na web stranicama Sisačko-moslavačke županije.

Komentirajte