Naslovnica Vijesti SMŽ Javna rasprava o nacrtu Masterplana prometnog razvoja Sisačko-moslavačke županije

Javna rasprava o nacrtu Masterplana prometnog razvoja Sisačko-moslavačke županije

Sisačko-moslavačka županija i njezin Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu i ruralni razvoj donio je odluku o upućivanju Strateške studije utjecaja Masterplana prometnog razvoja Sisačko-moslavačke županije na okoliš i nacrta prijedloga Masterplana prometnog razvoja Sisačko-moslavačke županije na javnu raspravu.

Javna rasprava traje sve do 28.siječnja ove godine, a Stratešku studiju i prijedlog nacrta Masterplana prometnog razvoja Sisačko-moslavačke županije svi zainteresirani mogu potražiti na web stranicama Sisačko-moslavačke županije. Istovremeno, moguć je i javni uvid u navedene dokumente i on se može obaviti sve do 28.siječnja, radnim danom od 9 do 13 sati u prostorijama Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i ruralni razvoj, Odsjek energetika i komunalna infrastruktura na adresi Rimska 28 u Sisku. Javno izlaganje Masterplana bit će 16.siječnja u 10 sati.

Za vrijeme trajanja javne rasprave, prijedlozi, mišljenja i primjedbe javnosti mogu se upisati u knjigu primjedbi koja će biti izložena na mjestu javnog uvida, davati u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja, te dostaviti pisanim ili elektroničkim putem na adresu : Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu i ruralni razvoj, Rimska 28, Sisak i na e-mail emina.veljacic@smz.hr

Detalje Masterplana prometnog razvoja Sisačko-moslavačke županije možete vidjeti ovdje 

Komentirajte