Naslovnica Izbori Parlamentarni izbori 2016 IZBORI 2016: Napad na člana MOST-a u Glini

IZBORI 2016: Napad na člana MOST-a u Glini

Čelnik MOST-a Božo Petrov je u subotu navečer na Facebooku objavio kako je član MOST-a Mario Božurić u subotu u poslijepodnevnim satima fizički napadnut od strane HDZ-ovca Zvonka Hrgovića.

“[NI FIZIČKI NAPADI NEĆE NAS ZAUSTAVITI]

Danas je u popodnevnim satima napadnut naš član, kandidat VI. izborne jedinice Mario Božurić. Napao ga je predsjednik HDZ-ovog ogranka Gornja Bučica u Glini, Zvonko Hrgović i pritom mu, na svu sreću, uspio nanijeti samo lakše tjelesne ozljede.

Jedini i isključiv motiv napada jest javno političko djelovanje gospodina Božurića, čime se suprotstavio HDZ-ovim moćnicima koji godinama upravljaju tim područjem. Drugim riječima, njegov jedini „krimen“ jest želja za pravednijim, sigurnijim i stabilnijim rodnim krajem i Hrvatskom u cjelini.

Nažalost, ovo nije prvi put da se Mostovi članovi suočavaju s fizičkim prijetnjama i napadima, što ne isključuje i mene osobno. Očekujemo osudu napada od vrha HDZ-a, kao i da se ograde od ovakvih sramotnih poteza njihovih članova. Ovim putem pozivam sve političke aktere na fer kampanju i sučeljavanje argumentima, a ne šakama. Ne možete i nećete nas uplašiti”, napisao je Petrov.

Komentirajte