Naslovnica Vijesti SMŽ Ivo Žinić u Kutini: Županija nije samo Sisak i mora se ravnomjerno...

Ivo Žinić u Kutini: Županija nije samo Sisak i mora se ravnomjerno razvijati

HDZ-ov kandidat za sisačko-moslavačkog župana Ivo Žinić posjetio je u petak Kutinu gdje ga je u Gradskoj vijećnici primio primio kutinski gradonačelnik Davor Žmegač.  Tom se prilikom Ivo Žinić upoznao s planovima razvoja grada i Moslavine, te do sada realiziranim projektima.

Gradonačelnik Kutine  Davor Žmegač pozdravio je Žinićev dolazak te naglasio da je to jedini način da se uspostavi dobra suradnja, komunikacija te da je to jedini način da se doznaju problemi jednoga grada.

„Danas  između Grada Kutine i sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel nedostaje komunikacije i poznavanja problema, a Kutina gotovo sve svoje projekte realizira sama, bez podrške Županije“, zaključio je Žmegač.

Ivo Žinić obećao je kako će kao novi sisačko-moslavački župan imati u vidu potrebe svih gradova i općina, ali i cijele Sisačko-moslavačke županije.

„Sisačko-moslavačka županija nije samo Grad Sisak i u idućim godinama vodit ću računa o ravnomjernom razvoju cijele naše županije. Moramo raditi na prometnom povezivanju županije, otvaranju radnih mjesta kako bi zadržali mlade ljude te kroz kvalitetne projekte privući sredstva iz Fondova Europske unije, koji će nam uskoro biti na raspolaganju“, naglasio je Žinić.

Žinić je naglasio kako će mu kao novom županu  budućnost Petrokemije i njezinih 2300 zaposlenih ljudi biti prioritet. Dodao je i  kako Kutinčani moraju dobiti bolji zdravstveni standard u svome gradu te puno veću podršku Županije u realizaciji svih svojih projekata,što do sada nije bio slučaj.

„Za mene su jednako važni svi dijelovi Sisačko-moslavačke županije te ću se kao njezin župan zauzimati za njezin ravnomjeran razvoj i što bolju suradnju sa svim općinama i gradovima“, zaključio je Žinić.

Komentirajte