Naslovnica Vijesti Hrvatska Iskon.TV dostupan od sada u cijeloj Hrvatskoj

Iskon.TV dostupan od sada u cijeloj Hrvatskoj

Iskon je od listopada u mogućnosti ponuditi svoje pakete usluga digitalne televizije IPTV-a, interneta i telefona korisnicima širom Hrvatske. Do sada je to bilo moguće isključivo za internet i telefon, no proširivanjem dostupnosti od danas i stanovnici manjih gradova i mjesta mogu zatražiti Iskonovu naprednu digitalnu televiziju, Iskon.TV, kao dio TRIO paketa. Ono što će korisnike dodatno razveseliti je i informacija da će za sve usluge dobivati jedan račun.

Uz proširivanje dostupnosti Iskon je ponudio nove TRIO pakete, TRIO Mini i Maxi paket. Paketi su kreirani i prilagođeni različitim potrebama i navikama korisnika ovisno o tome što korisnici češće koriste: IPTV, internet ili telefon. Svoju najbolju kombinaciju paketa korisnici mogu od sada složiti i sami na novom Iskonovom webu, uz pomoć Iskon.Slagalice. Korisnici širom Hrvatske moći će dakako uživati i u TV funkcionalnostima koje im do sada nisu bile dostupne poput snimalice, videoteke, Facebooka i YouTube-a na Iskon.TV-u.

Iskon je prije punih 15 godina pokrenuo poslovanje u Hrvatskoj i u to vrijeme prvi omogućio izbor kod odabira pružatelja internet usluga. Nakon 15 godina iskustva i brojnih noviteta koje je donio na domaće tržište, podsjetimo samo na posljednja dva: Iskon.JUMBO i Iskon.TV Player, danas je u mogućnosti ponuditi jednu od svojih najnaprednijih usluga, Iskon.TV, širom Hrvatske. Brojni korisnici koji su željeli početi koristiti Iskon.TV u posljednje tri godine, a nisu bili u mogućnosti, od sada to mogu napraviti.

Detaljne informacija o novim paketima dostupne su na www.iskon.hr.

Komentirajte