Naslovnica Vijesti Sisak Indijani 5 godina zatvora za pokušaj ubojstva nevjenčanog supruga

Indijani 5 godina zatvora za pokušaj ubojstva nevjenčanog supruga

Poznato lice iz crne kronike Siščanka Indijana Vukičević (44) osuđena je prošli tjedan nepravomoćno na pet godina zatvora zbog pokušaja ubojstva svog nevjenčanog supruga Gorana Božića (35). Presudu je izrekla sutkonja Županijskog suda u Sisku Melita Avedić ioako je žrtva tijekom suđenja uporno tvrdio kako se sam ubo nožem prilikom pijanke 02. prosinca 2012. godine u Petrinji.

Naime izjave svjedoka bile su presudne jer su prisutni prilikom tučnjave i ranjavanja nožem potvrdili daje sama Indijana povikala, tijekom tučnjave, “Ubola sam ga. Sad ću ponovo u zatvor.” I policija je imala problema prilikom utvrđivanja činejnica na samom očevidu jer je pijanki i tučnjavi nazočilo mnogo osoba, koje su sve redom bile u alkoholiziranom stanju.

Goranu Božiću život je tom prilikom spašem brzom intervecijom liječnika Hitne pomoći, a uz pet godina zatvora Indijana je dobila i obvezatnu mjeru liječenja ovisnosti od alkohola.

U zatvoru je Indijana završila i prije nekoliko godina kada je 2006. godine u sisačkom predgrađu Caprag u kafiću nožem ubola u vrat i rebra 36-godišnjaka koji je stao u zaštitu konobarice kafića koju su napali Indijana Vučićević i njen tadašnji nevjenčani suprug. Tada je napala i policajce koji su došli na mjesto događaja. Do tada je Indijana već imala 14 kaznenih prijava među kojima i one za za trgovanje ljudima, prijevare i krađe.

Komentirajte