HZZO neće slati ove godine potvrde o uplaćenim premijama dopunskog zdravstvenog osiguranja

Napisao: Datum: 5. veljače 2010.

Porezna olakšica za uplaćene premije dopunskog zdravstvenog osiguranja HZZO-a za 2009. godinu priznaje se i bez potvrde HZZO-a, te HZZO ove godine neće dostavljati potvrde o uplaćenim premijama na kućne adrese. Dovoljno je u poreznoj prijavi upisati iznos te će se, temeljem podataka koje je HZZO dostavio Poreznoj upravi, taj iznos informatički provjeriti. Ukoliko se navedeni iznos podudara s podatkom  dostavljenim od HZZO-a, priznat će se kao porezna olakšica.

Svi koji su zainteresirani saznati koliko su uplatili premije dopunskog zdravstvenog osiguranja u 2009. godini, taj podatak mogu dobiti: na besplatnom telefonu 0800 7989, e-mailom na adresu: dopunsko@hzzo-net.hr, osobno u područnim uredima HZZO, na govornom servisu HZZO-a koji je dostupan na broju telefona 01/365 9015 (normalna cijena impulsa) do 01.03.2010. 24 sata na dan, uz unos OIB-a.

Taj je servis zbog većeg broja linija i automatskog odgovaranja dostupniji od besplatnog broja 0800 7989. Podatak se može saznati na oba broja. Ako taj iznos ne sadrži sve vaše uplate u razdoblju od 01. siječnja do 31. prosinca 2009. molimo da se s uplatnicama ili ispisom internetskih transakcija obratite u nadležni područni ured HZZO radi usklađenja.

Pregled uplata za dopunsko osiguranje u 2009. godini dostupan je na web stranici HZZO-a:

http://www.hzzo-net.hr/novosti.php?i=28&k=kat_1&ref_kat=126

Koristite ← → (strelice) za upravljanje

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *


6 − = dva

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>