Naslovnica Vijesti Sisak Humanitarni koncert Gibonnia u Sisku!

Humanitarni koncert Gibonnia u Sisku!

Zaklada Viktorija – zaklada za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti u petak,  10. studenoga, u 20 sati u Sportskoj dvorani Brezovica u Sisku organizira veliki humanitarni koncert, na kojem će nastupiti Gibonni.

INA će to događanje podržati donacijom od 125.000,00 kuna, koja uz sav prihod prikupljen prodajom ulaznica ide Zakladi Viktorija kako bi se osigurala sredstva za logopeda za pomoć teško oboljeloj djeci s područja Sisačko-moslavačke županije.

Zaklada Viktorija osnovana je na humanitarnu inicijativu hrvatskih branitelja s područja Sisačko-moslavačke županije. Svrha Zaklade jest trajno pružanje novčane potpore djeci oboljeloj od zloćudnih i drugih teških bolesti i pomaganje tijekom liječenja. Jedna je od aktivnosti Zaklade i osiguravanje smještaja za nužan boravak djece i članova njihovih obitelji u Zagrebu za vrijeme neophodnih pregleda i liječenja.

Cijena ulaznice: 60 kn (pretprodaja) / 80 kn (na dan koncerta)

Ulaznice možete pronaći na odabranim Ininim maloprodajnim mjestima, na ticketshop.hr ili na ulazu u dvoranu na dan koncerta.

Popis maloprodajnih mjesta na kojima možete kupiti svoju ulaznicu:
Novska – grad (Ulica kralja Tomislava 42 a, Novska)
Lekenik (Zagrebačka ulica 18 a, Lekenik)
Sisak – Frankopanska (Rimska ulica 27 a, Sisak)
Sisak – Cvetkovićeva (Ulica Marijana Cvetkovića 10, Sisak)
Galdovo (Galdovačka ulica 6 d, Sisak)
Petrinja – Sisačka (Sisačka 2 a, Petrinja)
Kutina – Posavskoga (Kneza Ljudevita Posavskog 41, Kutina)
Popovača – Kutinska (Kutinska 3, Popovača)

Komentirajte