Naslovnica Vijesti Sisak Humanitarna manifestacija sisačkih studenata

Humanitarna manifestacija sisačkih studenata

Prošlog vikenda, u subotu, 18. svibnja, u Sisku se održala humanitarna manifestacija u organizaciji Udruge sisačkih studenata za pomoć teško bolesnom Ivanu Kralju.

Velik broj posjetitelja svjedočio je ovoj manifestacji te su svojim prisustvom i donacijama razveselili dječaka koji boluje od nekoliko teških bolesti (sljepoća jednog oka, hydrocefalus, epilepsija, tumor leđne moždine). Ivan se okupljenima obratio, nagrađen velikim pljeskom, i zahvalio na pomoći.

Manifestaciju su obilježila natjecanja u košarci i nogometu. Nogometni turnir je imao 16 prijavljenih ekipa, dok se u košarci natjecalo 6 ekipa. Prvo je završilo natjecanje u košarci, pobjedom domaće ekipe “Šogi i Mac”, koji su u finalu pobijedili “Higijeničare”, kombiniranu ekipu iz Siska, Slavonskog Broda i Ploča, koji su samo zbog ovog događaja doputovalj u Sisak. Treće mjesto osvojila je ekipa “Šarlot Catsi”.

U finalu nogometa susrele su se ekipe “Leteći medvjedići” te ekipa “CB Zlatna Kapljica”. Utakmica je završila rezultatom 5:2 u korist “Letećih medvjedića”. Treće mjesto je osvojila ekipa “Mladi za Sisak”. Ovo su samo završni rezultati sportskog dijela događaja u kojem je rezultat utakmica ipak bio najmanje bitan.

-Želimo se zahvaliti svima koji su na bilo koji način doprinijeli ovom humanitarnom događaju. Ovo je prvi događaj koji je organizirala Udruga sisačkih studenata i na ovome sigurno nećemo stati. Studente iz Siska pozivamo da se učlane u Udrugu i da nas za ovakve akcije bude što više u budućnosti. Pokazali smo da možemo i znamo organizirati ovakve velike stvari i nadamo se da će uskoro biti još ovako lijepih događaja u gradu Sisku. Na koncu, zahvaljuemo se svim donatorima koji su svojim donacijama uvelike olakšali provedbu akcije. – ističu iz Uduge sisačkih studenata.

Lista donatora:
1. Gimnazija Sisak2. Savjet mladih grada Siska3. CB “Default”4. Restoran “Mali kaptol”5. Pizzeria “Žurnal”6. Restoran “M”7. Restoran “Cocktail”8. CB “Fluid”9. CB “Vrebac”10. CB “Skyy”11. CB “Kockica”12. “Sertić VS”13. CB “Voodoo”14. “Trattoria”15. CB “Gymnasium”16. Zavičajni klub Hercegovačkih studenata17. Frizerski salon “Image”18. CB “Tale”19. CB “Zlatne godine”20. Matej Mlađenović21. Tiskara “Domigraf”22. Davor Smuđ

Komentirajte