Naslovnica Vijesti SMŽ HSS zahvalio biračima na podršci

HSS zahvalio biračima na podršci

Županijski odbor HSS-a Sisačko-moslavačke županije održao je u ponedjeljak navečer 10. sjednicu u Zgradi političkih stranka u Sisku na kojoj su izrazili zadovoljstvo s rezultatima izbora za župana i njegove zamjenike te su uputili zahvalu svim biračima koji su izašli na izvanredne izbore i podržali koalicijsku listu HSS-HDZ-BUZ.

Na odboru je istaknuto da su sve općinske i gradske organizacije HSS-a dale maksimalan doprinos ovoj pobjedi te je posebna zahvala upućena svim članovima i članicama HSS-a, a posebno Organizaciji mladih HSS-a i volonterima.

“U godini kada HSS slavi 110. godina postojanja, ta najstarija i najčasnija stranka u Hrvatskoj ove godine ostvarila je još jednu
pobjedu. Nakon osvojenih 43 000 preferencijalnih glasova Marijane Petir, predsjednice HSS-a Sisačko-moslavačke županije na izborima za Europski parlament čime je HSS dobio svoju europarlamentarku, HSS Sisačko-moslavačke županije osvojio je vlast sa svojim koalicijskim partnerima i na izvanrednim izborima u Sisačko-moslavačkoj županiji gdje će dužnost zamjenice župana obnašati Anita Sinjeri Ibrišević.” – priopćeno je iz stranke.

Komentirajte