Naslovnica Izbori Parlamentarni izbori 2016 HSP AS predstavio svoje kandidate

HSP AS predstavio svoje kandidate

Dana 23. kolovoza u sjedištu Autohtone – Hrvatske stranke prava predstavili su program za izbore : Miljenko Maljevac prvi na listi za VI. Izbornu jedinicu, Nikola Lukić drugi na listi za II. izbornu jedinicu , Boris Topolovec prvi na listi za III. izbornu jedinicu, Miroslav Straček prvi na listi za I. izbornu jedinicu , Vladimir Kinđerski prvi na listi za VII. izbornu jedinicu i Dražen Keleminec prvi na listi za IX. izbornu jedinicu.

Predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava i prvi na listi za IX. Izbornu jedinicu Dražen Keleminec u predstavljanju programa naglasio je da će uvesti  zakonsku obvezu dostojanstvenog odnosa prema Hrvatskom barjaku, grbu i himni.

“Osobe koje rade protiv nacionalnih interesa bit će potjerane iz Hrvatske i izgubit će državljanstvo. Zabranit ćemo veličanje komunističkih simbola, nošenje komunističkih zastava s petokrakom zvijezdom i veličanje zločinca Josipa Broza Tita. Uvest ćemo lustraciju za političare koji su opljačkali Hrvatsku i sudjelovali u UDBI i KOS-u, te uveli lustraciju za gospodarstvenike koji su imovinu stekli na pljački Hrvatskog naroda.” – rekao je keleminec.

Komentirajte