Naslovnica Vijesti SMŽ HSP Ante Starčević demantira dogovor s HSP-om i ostalima u Kutini

HSP Ante Starčević demantira dogovor s HSP-om i ostalima u Kutini

Kutinski ogranak HSP-a dr. Ante Starčević demantirao da je u petak usuglašen zajendički izlazak na izbore sa strankama HSP i HDZ, ako što je bilo rečeno na tiskovnoj konferenciji stranaka HDZ-HSLS-HSP-BUZ-HUS.

“Naime, istina je kako je naša stranka načelno vodila razgovore o političkoj suradnji sa strankama HSLS i HSS gradske organizacije Kutina, no u njih nije uključena strana Đapić/Srbovog HSP-a predvođena savjetnikom Marine Lovrić Merzel za pitanje branitelja Jozom Bilobrkom.  S dotičnim gospodinom ova stranka nikada nije vodila pregovore, a i prema istupima istaknutih čelnika naše stranke jasno je navedeno kako suradnja s HSP-om i strankama “Kukuriku koalicije” ne dolazi u obzir. Još jednom napominjemo kako je protiv politike ove stranke istinskih pravaških načela vođenje razgovora i potpisivanje ikakve suradnje sa savjetnicima Županice koja je član spomenute “Kukuriku” koalicije.” – stoji u priopćenju kutinskog HSP AS-a.

Na Vašim stranicama prikazano je priopćenje stranke HSPAS u kojem je iznesen niz laži, objeda, uvreda, povreda časti i ugleda mene osobno kao i moje stranke te Vas molim da mi omogućite odgovor na tim istim stranicama.
Kao što vidite ne krijem se iza simbola svoje stranke već osobno kao pojedinac, kojega je stranka HSPAS sa niz laži ,uvreda i objeda apostrofirala osobom koja je lažni branitelj što bi trebalo čitatelje navesti da iz te činjenice zaključuju,želim istine i javnosti radi reći slijedeće a to je da niti sam lažni branitelj,niti sam lažni invalid i ništa slično ,svome narodu i svojoj domovini nisam nikada naštetio niti se lažno predstavljao niti iz toga izvlačio koristi. Obični sam domoljub koji kroz svoju stranku HSP služi na dobro svoga naroda i ničim se nisam ogriješio na tu činjenicu a ponosan sam na dužnosti koje obnašam služeći časno i iskreno ne šteteći nikome a na usluzi svakome.
Kao javna osoba naravno da ću putem suda tražiti zadovoljštinu od onih koji su  iznijeli laži i objede krijući se iza imena svoje stranke HSPAS. Na objede prema mojoj stranci HSP siguran sam da će moja stranka znati odgovoriti istinom kao najjačim oružjem.

Komentirajte