Naslovnica Sport Ostali sportovi Hrvači Siska odlični na posljednjem ovogodišnjem natjecanju

Hrvači Siska odlični na posljednjem ovogodišnjem natjecanju

Proteklog  vikenda mladi hrvači  Siska nastupili su na jakom međunarodnom Božičnom turniru u Zagrebu. Na  turniru je nastupilo 83 hrvača iz (30 klubova i reprezentacija Hrvatske), Mađarske,Ukrajine,Austrije, Srbije, B. i H. i dr.)  koji su prošli na kvalifikacijskom turniru.

Dvojica  hrvača Siska su nastupila u sastavu državne reprezentacije dječaka koji su ostvarili izvanredan rezultat osvojivši kao reprezentacija prvo mjesto na turniru. Veliki obol prvom mjestu dali su naši hrvači koji su osvojili jednu srebrnu medalju i jednu brončanu medalju.

Srebrnu medalju je osvojio Karlo Kodrić koji je odradio vrlo dobre borbe, ali je u finalu izgubio od vrlo kvalitetnog i ovaj puta uspješnijeg prvaka Mađarske.

Pavel Puklavec je osvojio brončanu medalju .

Za hrvački klub Sisak nastupili su Stefan Zečević koji je u izvanrednim borbama sa vrlo jakim protivnicima osvojio brončanu medalju, a Alen Muratagić je osvojio 5 mjesto, dok je Zvonimir Lavrić osvojio 7 mjesto. Ovo je bio posljednji turnir u ovoj godini i hrvači Siska mogu ići na zasluženi odmor. U ovoj godini su ostvareni vrhunski rezultati i  klub se  uključuje u utrku za proglašenje najboljih sportaša u gradu.

Komentirajte