Naslovnica Vijesti Hrvatska H1 telekom od sada u svim poštanskim uredima

H1 telekom od sada u svim poštanskim uredima

Potpisivanjem ugovora o poslovnoj suradnji i partnerstvu s Hrvatskom poštom, u sklopu kojega se u odabranim poštanskim uredima na području cijele Hrvatske prodaju H1 usluge, domaći operator H1 TELEKOM od danas ima najveću prodajnu mrežu telekom usluga u Hrvatskoj.

Usluge H1 TELEKOM-a od danas se prodaju u 180 poštanskih ureda širom Hrvatske, a u Sisačko-moslavačkoj županiji H1 usluge mogu se pronaći u deset poštanskih ureda koji se nalaze u Sisku na adresi Stjepana i Antuna Radića 29, u Petrinji na adresi Turkulinova 48, u Dvoru na adresi Hrvatsko proljeće 2, u Glini na adresi Trg bana Josipa Jelačića 23, u Hrvatskoj Kostajnici na adresi Vladimira Nazora 7, u Kutini na adresi Kralja Tomislava 19, u Lekeniku na adresi Erdodska 1, u Novskoj na adresi Trg Franje Tuđmana 9, u Popovači na adresi Zagrebačka 14, te u Sunji na adresi Matije Gubca bb.

Suradnja s Hrvatskom poštom značajno proširuje prodajnu mrežu H1 TELEKOM-a koji je u proteklih nekoliko tjedana proveo opsežnu edukaciju zaposlenika po poštanskim uredima kako bi zainteresirani građani od službenika Pošte mogli dobiti sve potrebne informacije o dostupnim govornim i Internet paketima.

Partnersku suradnju s Poštom H1 TELEKOM je ostvario u trenutku kada na tržište izlazi s četiri nova H1 BIT paketa koji uz govornu uslugu korisnicima omogućavaju i pristup širokopojasnom internetu (ADSL). Na ovaj način govorne i internet usluge H1 TELEKOM-a postale su dostupne korisnicima diljem Lijepe naše.

„Uvođenjem H1 BIT paketa napravljen je snažan iskorak u pružanju usluge brzog interneta koju od sada zainteresirani korisnici mogu koristiti u bilo kojem dijelu Hrvatske, a zahvaljujući suradnji s Hrvatskom poštom, po tu uslugu jednostavno mogu otići do najbližeg poštanskog ureda, raspitati se o cijenama i brzinama pristupa internetu te u svome mjestu stanovanja bez poteškoća izabrati najbolju opciju“, rekao je Kristian Ćurković, predsjednik Uprave H1 TELEKOM-a.

Zbog rasprostranjenosti poštanskih ureda usluge H1 TELEKOM-a od danas postaju lako dostupne građanima u svim dijelovima Hrvatske. Uz golemi prodajni potencijal, Hrvatska pošta ima stručan kadar s izraženim prodajnim vještinama.

„Najveća prednost Hrvatske pošte je razgranata mreža poštanskih ureda i njeni zaposlenici koji se nalaze u svakom kutu Republike Hrvatske. Projekt koji smo započeli s H1 TELEKOM-om je samo jedan u nizu kako bi našim korisnicima pružili mogućnost korištenja i kupnje što više usluga u našim poslovnicama. Prednosti ovog projekta su dostupnost usluga H1 TELEKOM-a u svakom malom mjestu gdje to do sada nije bilo moguće ostvariti, te se nadamo i daljnjoj uspješnoj suradnji kojom ćemo potvrđivati našu viziju Gdje ste Vi, tu je i Vaša pošta“ – rekla je povodom pokretanja suradnje izvršna direktorica Divizije mreže Marijana Miličević.

H1 TELEKOM je na tržištu prepoznat kao operator koji posebnu pažnju poklanja rezidencijalnim korisnicima, nudeći pakete koji pružaju maksimum usluge za najmanje novca. Jedan od takvih primjera je popularni Start UP paket koji uključuju telefonsku pretplatu i flat internet promet po najpovoljnijoj cijeni na tržištu, a koji je već proglašen „best buy“ proizvodom na hrvatskom tržištu.

(promidžbeni tekst)

Komentirajte