Naslovnica Vijesti Sisak Građanska inicijativa dobila vrijednu donaciju

Građanska inicijativa dobila vrijednu donaciju

Na poziv koncerna Agrokor d.d. iz Zagreba u sklopu društveno odgovornog poslovanja da im se s programima značajnim za razvoj zajednice i pomoć ljudima u potrebi javila se je i sisačka udruga Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“. S obzirom da se bave humanitarnim radom Građanska inicijativa potaknuta potrebama na terenu napisala je projekt s prikazom potreba za 25 paketa s prehrambeno-higijenskim potrepštinama. Agrokorova Komisija za dodjelu donacija njihov projekt je ocijenila prihvatljivim, te je zatraženo i odobreno. Tako su predstavnici Građanske inicijative predsjednik Tihomir Lavor i dopredsjednica Ivančica Velić preuzeli vrijednu donaciju u sisačkom Super Konzumu.

Donacija će biti tijekom nadolazećih dana raspodijeljena obiteljima u raznim krajevima županija kojima je ovaj oblik pomoći najpotrebniji – izjavila nam je dopredsjednica Ivančica Velić.

Tihomir Lavor istaknuo je kako je broj korisnika koji dolazi po razne oblike pomoć i podrške u Građansku inicijativu sve veći, tako je sada broj obitelji premašio 200 iz svih krajeva županije. Lavor je još dodao kao je potreba sve više, a mogućnosti za pomoć sve manje, te kako je ova iznimno vrijedna donacija došla u pravi trenutak.

Članovi Građanske inicijative „Moj grad Sisak“ zahvaljuju koncernu Agrokor d.d. za dodjelu ove vrijedne donacije.

DONACIJA GI

Komentirajte