Naslovnica Sport Odbojka Good job !

Good job !

Dobar posao ! Tim je riječima na pobjedi u Kup utakmici Siščanima čestitao Ryan Ammerman, amerikanac na privremenom radu u OK Varaždin. Igrač s renomeom, koji je proputovao cijelu Europu igrajući na poziciji „dizača“, čvrsto je stegnuo ruku svom supraniku u dresu OK Sisak Erminu Lepiću. Odao mu je priznanje na lavovski odigranoj partiji u četiri seta u sklopu 1. utakmice 2. kola Hrvatskog odbojkaškog kupa. I drugi u sastavu domaćih, Pavlić, Pavičić, Tepavac, Kostelac, Sofilić i Alihodžić pružili su bolju igru nego prije dvadesetak dana kada su protiv istog takmaca izgubili 1:3.

A sinoćnji dvoboj u SD Brezovica, pred 80-ak gledatelja, bio je gotovo preslika njihovog nedavnog susreta u Superligi. I Kup utakmica obilovala je uzbuđenjem, energijom, htijenjem, lijepim, dugim poenima, borbom za svaku loptu … No, sada je Sisak pobijedio 3:1 (25:16,19:25,25:22,25:21). Uzvrat se igra 16. ili 17. studenog u Varaždinu. U međuvremenu, ove subote, Sisak ide u goste Šibeniku u sklopu 6. kola Superlige. Samopouzdanje je na višoj razini, a nadamo se i respekt prema vrlo iskusnoj ekipi.

2.kolo Odbojkaškog kupa Hrvatske (1. utakmica)
Sisak, 10. studeni 2010.
SD Brezovica, gledatelja 80
Suci: Bojan Bardić i Ivan Radanović (oba Osijek)
Delegat: Zvonimir Pavičić

OK Sisak – OK Varaždin 3:1 (25:16,19:25,25:22,25:21)

OK Sisak: Božičević, Pavlić, Vakufac, Pavičić, Tepavac, Kostelac A., Lepić, Alihodžić, Kostelac F., Sofilić, Komosar, Granulić.
OK Varaždin: Rajić, Ammerman, Vincek, Kurteš, Strelec, Čičković M., Žganec, Jošić, Srdoč, Čičković A. Trener: Edo Klein

Komentirajte