Naslovnica Vijesti Sisak Glasajte za Miss Sisak info portala

Glasajte za Miss Sisak info portala

Izbor za miss Sisačko-moslavačke županije za Miss Hrvatske održat će se u četrvtak, 23. travnja, u 20 sati u Domu INA Rafinerije u Sisku. Na izbor za Miss SMŽ prijavilo se deset kandidatkinja i to (abecednim redom) Monika Bižić,  Vlatka Grgurić, Viktorija Hodak, Petra Jurilj, Kristina Kuna, Helena Madunić, Fadila Mulalić, Dejana Pavlović,    Marina Šešerin i Dženi Tahiri.

Sisak.info u suradnji s organizatorima dodijelit će lentu za Miss portala, koja će biti izabrana Vašim glasovanjem na našem portalu koje će trajati do utorka, 21. travnja u 23:59.

Kandidatkinje možete pogledati u galeriji,  a glasati možete samo ako ste registrirani član sisak.info portala. Ispod svake fotografije kandidatkinje piše “Ocijeni datoteku” gdje vidite zvjezdice na kojima možete dati ocjenu od jedan do pet za svaku kandidatkinju. Djevojka s najvećim prosječnom ocjenom odnijet će titulu Miss Sisak info portala. Da biste mogli glasati, ponavljamo, morate biti registrirani korisnik sisak.info portala.

Na izboru će nastupiti Veliki odmor, Ruswaj, Žanamri Lalić i Maja Šuput. Obzirom da je naša županija još uvijek u velikoj mjeri zagađena minama, stoga se i ove godine, kao i prošle, izbor za Miss županije održava u humanitarnom duhu. Tako je humanitarna udruga “Pas u humanitarnom djelovanju” suorganizator ovogodišnjeg izbora zajedno s Direkcijom izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta, a sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je Udruzi. Cijena ulaznice je 30 kuna.

Update: Glasovanje je završeno

Komentirajte