Naslovnica Sport Nogomet Frankopan osvojio Memorijalni turnir BSKOVCIMA

Frankopan osvojio Memorijalni turnir BSKOVCIMA

U subotu i nedjelju, 10. i 11. kolovoza, NK „BSK“ BUDAŠEVO organizirao je tradicionalni Memorijalni turnir BSKOVCIMA u spomen na sve poginule i preminule bivše igrače i članove Uprave NK „BSK“ Budaševo.

Svake godine početkom mjeseca kolovoza održava se ovaj turnir uz nastup četiri nogometna kluba uglavnom sa područja Siska i Sisačko-moslavačke Županije.

Ove godine na turniru su nastupile ekipe N. K. „TŠK 1932“ Topolovac, Š.N.K. „FRANKOPAN“ Galdovo, N. K. „POSAVINA“ Prelošćica i domaćin N. K. „BSK“ Budaševo.

U subotu su održane polufinalne utakmice u kojima je Š.N.K. „Frankopan“ Galdovo pobijedio N. K. „TŠK 1932“ Topolovac sa 2:1, a N. K. „Posavina“ Prelošćica je pobijedila domaćina N. K. „BSK“ Budaševo sa 3:0.

U nedjelju je u utakmici za treće mjesto N. K. „BSK“ Budaševo pobijedio prošlogodišnjeg pobjednika N. K. „TŠK“ Topolovac sa 2:1, a u finalu je Š.N.K. „Frankopan“ Galdovo pobijedio N. K. „Posavina“ Prelošćica sa 7:0 i zasluženo osvojili prvo mjesto, pehar za pobjednika turnira i prijelazni pehar za pobjednika turnira.

Na turniru je minutom šutnje odana počast svim preminulim i poginulim bivšim igračima i članovim Uprave BSK-a, a predstavnici Sisačko-moslavačke Županije, Hrvatskog nogometnog saveza Sisačko-moslavačke Županije i svih ekipa na turniru zapalili su svijeće i pomolili se kod križa u Budaševu.

Nakon finalne utakmice Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Sisačko-moslavačke Županije Davor Ivić i zamjenik Župana Sisačko-moslavačke Županije Ivan Celjak, kao predstavnici pokrovitelja turnira Sisačko-moslavačke županije, predali su ekipama prigodne pehare nakon čega je nastavljeno zajedničko druženje gostiju, uzvanika, igrača i Uprava klubova.

Komentirajte